Rüyada sandıkta yılan görmek

Rüyada sandıkta yılan görmek gülüp eğleneceğine, gerekirse özür dileneceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada sandıkta yılan gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Rüyada sandıkta yılan görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek sıkıntılardan kurtulmaya, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çeyiz sandığı görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sandıkla altın bulmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla sandık açmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sandıkta elma görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada nişan sandığı görmek işlerin çığırından çıkacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yeşil sandık görmek zenginlik elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments