Rüyada salam görmek

Rüyada salam görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret eder.

Rüyada salam gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada sucuk salam görmek çirkin amellere, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet eder.

Rüyada fıstıklı salam yemek ortalığın sakinleşip, durulacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası salam yemek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küflü salam görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada salam sucuk görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş salam görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalettir.

Rüyada salam yemek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salam yediğini görmek hızlanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments