Rüyada saksağan görmek

Rüyada saksağan görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksağan gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada saksağan avlamak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulur.

Rüyada saksağan görmek sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksağan kuşu görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada saksağan öldürmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments