Rüyada sakalı beyazlamak

Rüyada sakalı beyazlamak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sorunlarının da son bulacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sakalı beyazlamak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada sakalının beyazladığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada sakalı beyazlamak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada saç ve sakalın beyazladığını görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının sakalının beyazladığını görmek allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallarının beyazladığını görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada kendi dişlerinin beyazladığını görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşların beyazladığını görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments