Rüyada saçlarının kel olduğunu görmek

Rüyada saçlarının kel olduğunu görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada saçlarını kel görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada kel birinin saçlı görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kel insanı saçlı görmek işlerinin artacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada saçının tepesini kel görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçların dökülmesi kel olmak ardından yeni bir işe gireceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada saç dökülmesi kel olmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments