Rüyada saçlarının çıktığını görmek

Rüyada saçlarının çıktığını görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının çıktığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Rüyada ağzından saç çıktığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saç çıktığını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, daha sonra işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada kafasında saç çıktığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada alnından saç çıktığını görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçının çıktığını görmek kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni saç çıktığını görmek işlerinin açılacağına, tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçın çıktığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada alında saç çıktığını görmek ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments