Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek başına türlü belalar geleceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısacık kesildiğini görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments