Rüyada ayakkabı kirli görmek

Rüyada ayakkabı kirli görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı kirli gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada kirli ayakkabı giymek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı kirli görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının kirlendiğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş ayakkabı görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı kirli görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak malının ve parasının çoğalacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ayakkabının kirlendiğini görmek asık yüzlerin güleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments