Rüyada saçının kökten koptuğunu görmek

Rüyada saçının kökten koptuğunu görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının kökten koptuğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada saçının kökten koptuğunu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin kökten çıktığını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada saça kurdele takmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil saç görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada örgülü saç kesmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın beyazladığını görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments