Rüyada saçı boyalı olmak

Rüyada saçı boyalı olmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada saçı boyalı olmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Rüyada saçı beyaza boyatmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına yorulur.

Rüyada saçı kahverengiye boyatmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Rüyada sarı saç boyası görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyalı sarı saç görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Rüyada saçın kahverengiye boyandığını görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saç boyası almak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları boyalı görmek kalbini kıracağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada boyanmış saç görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments