Rüyada saç ve tarak görmek

Rüyada saç ve tarak görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, başarısızlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada saç ve tarak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada saç tarağı görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada tarakta saç görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçlı tarak görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yolculuğa çıkmaya işarettir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada saç ve tarak görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada taraktan saç temizlemek hayırlı bir evlilik yapılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tarakla saç taramak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments