Rüyada saç telini koparmak

Rüyada saç telini koparmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, borçlarının azalacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin hemen hallolacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada saç telini koparmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Rüyada saç telini koparmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saç telini görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saç telini görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek ortamın bir hayli gerileceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telin üstünden atlamak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments