Rüyada sabunla yüz yıkamak

Rüyada sabunla yüz yıkamak huzurunun bozulacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak kolay kolay pes etmeyeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bunu şeref sayacağına yorulur.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sabunla yüz yıkamak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments