Rüyada saati söylemek

Rüyada saati söylemek çok büyük bir şok yaşayacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, rızkının artacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada saati söylemek gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada saat söylemek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada saati söylemek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada büyülü sözler söylemek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe ninni söylemek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağıra bağıra şarkı söylemek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada topluluk önünde şarkı söylemek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Rüyada birisine hamile olduğunu söylemek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments