Rüyada saat kutusu görmek

Rüyada saat kutusu görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat kutusu gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada saat kutusu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Rüyada kutu meyve suyu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutu dolusu altın görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada çöp kutusuna çöp atmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kutu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutuda fare görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutuda baklava görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinden kutu almak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments