Rüyada rüzgarı hissetmek

Rüyada rüzgarı hissetmek işlerinin çok açılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgarı hissetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada rüzgarı hissetmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalettir.

Rüyada rüzgar hissetmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine delalet eder.

Rüyada rüzgarda yürümek çok zor bir yoldan geçeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada rüzgarlı hortum görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüzgarla konuşmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde rüzgar görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgarda uçtuğunu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada rüzgarın görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments