Rüyada rüzgar görmek

Rüyada rüzgar görmek oldukça uzun bir yolculuğa, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada rüzgar gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada hızlı rüzgar görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada fırtına rüzgar görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgarı hissetmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgarda sürüklenmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgar çanı görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Rüyada rüzgara görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüzgarla uçtuğunu görmek büyük başarıla kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortum rüzgarı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments