Rüyada rüya gördüğünü fark etmek

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada birini farklı görmek çok başarılı olunacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farklı ev görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Rüyada kabeyi farklı görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada farklı insanlar görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada farklı bir şehirde olmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, rızıksız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya gördüğünü fark etmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işarettir.

Rüyada iki farklı çorap giymek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada farklı hayvanlar görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments