Rüyada rütbe takmak

Rüyada rütbe takmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet eder.

Rüyada rütbe takmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada askeri rütbe takmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rütbe takmak hayırlı bir terfi alınacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek bazı engellerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada asker rütbesi görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli subay görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek rütbeli görmek iş için gurbete gidileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada rütbeli komutan görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments