Rüyada ranzada yatmak

Rüyada ranzada yatmak allah’ın lütuflarını bulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada ranzada yatmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada ranzada yatmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ranzada oturmak büyüyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada iki katlı ranza görmek sevdiklerine kavuşacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta ranza görmek çok sorunlu günler geçireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ranzaya çıkmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çift katlı ranza görmek çekilen acıların unutulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Rüyada demir ranza görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret eder.

Rüyada ranzadan düşmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments