Rüyada poşette canlı balık görmek

Rüyada poşette canlı balık görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, spora başlayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşette canlı balık gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada poşette canlı balık görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada poşetin içinde balık görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada poşetle balık görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Rüyada poşet içinde balık görmek daima ona hürmet göstereceğine, maddi zararını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir poşet balık almak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada poşet dolusu balık görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işarettir.

Rüyada poşete balık görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir poşet balık görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments