Rüyada portakal ve greyfurt görmek

Rüyada portakal ve greyfurt görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye rivayet eder.

Rüyada portakal ve greyfurt gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada portakal ve greyfurt görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada greyfurt bahçesi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Rüyada greyfurt suyu içmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada greyfurt görmek ünleneceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulur.

Rüyada greyfurt sıkmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada greyfurt ağacı görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal muz görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada portakallı kek görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments