Rüyada portakal fırlatmak

Rüyada portakal fırlatmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, terfi alamayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal fırlatmak gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada portakal fırlatmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada havaya fırlatılmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada yılan fırlatmak oldukça uzun bir yolculuğa, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ok fırlatmak aile içinde de bereketin artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada havaya fırlatmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada kedi fırlatmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş fırlatmak zenginlik kazanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Rüyada duvara bardak fırlatmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments