Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek canın sıkılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek daima secde ve şükür edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments