Rüyada pişmiş kedi eti görmek

Rüyada pişmiş kedi eti görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, özgüveninin yerine geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kedi eti gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada pişmiş kedi eti görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş kedi yemek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kedi görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada pişmiş yağlı et görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş beyaz et görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada et pişmiş et görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, düzenin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments