Rüyada pişmemiş kek görmek

Rüyada pişmemiş kek görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş kek gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Rüyada pişmemiş kek görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kek görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kek hamuru yoğurmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, borç ödemeye tabir olunur.

Rüyada pasta kek yapmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıspanaklı kek görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada cevizli kek yapmak düşman malından yemeye, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet eder.

Rüyada yeşil kek görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada kek yapmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments