Rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek

Rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta taktığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada dişe pırlanta taktırmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta yüzük satın almak insanlar tarafından takdir toplayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments