Rüyada pet şişede su görmek

Rüyada pet şişede su görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişede su gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada pet şişede su içmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet su şişesi görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ped şişede su görmek dileklerinin de kabul olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet eder.

Rüyada su dolu pet şişe görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına inanılır.

Rüyada pet şişede su almak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına alamet eder.

Rüyada pet şişeden su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leman Bilgin

Rüyamda ölmüş olan anem ve babamla birlikte bekleme salonu gibi halka açık bir yerdeyim. Büfeden küçük ped şişe suyu aldım. Annem de litrelik su aldı içmeye kalkıştî ancak suyu beğenmedi ve şışeyi yere fîrlattı. O sırada ben babama annem kaliteli şeylere alîşkın olduğu için beğenmedi dedim. Babam da beni onayladı. Bu arafa bir nişan törenine şahit oluyorum ve orada ölmüş bir arkadaşımla karşılaşıp konuşuyoruz, yanında erkek ikiz kardeşi de var. Konuştuktan sonra sarılmadan ayrılıyoruz.