Rüyada pencereden yağmur seyretmek

Rüyada pencereden yağmur seyretmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret eder.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden seyretmek bolluğun sürekli olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalettir.

Rüyada pencereden kar seyretmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur seyretmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yağmuru seyretmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments