Rüyada pembe ve mor renk görmek

Rüyada pembe ve mor renk görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe ve mor renk gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada pembe ve mor renk görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada mor ve pembe renk görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada pembe renk kazak görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada pembe renkli ip görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada açık pembe renk görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ona şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe renk çiçek görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe renkli çiçek görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe renk duvar görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok sayıda borca gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments