Rüyada ayağını kaybetmek

Rüyada ayağını kaybetmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, aksiliklerin yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Rüyada ayağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Rüyada ayağındaki terliği kaybetmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabilari kaybetmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada ayak kaybetmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını kaybetmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkab kaybetmek mutluluğun kapıyı çalacağına, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada kredi karti kaybetmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elbise kaybetmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada koca kaybetmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments