Rüyada patronu sinirli görmek

Rüyada patronu sinirli görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yetki sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada patronu sinirli gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada patronu sinirli görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada müdürünü sinirli görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada sinirli biri görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı sinirli görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinirli kadın görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini sinirli görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi sinirli görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinirli bir kadın görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments