Rüyada patates gömmek

Rüyada patates gömmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rahat yaşayacağına, kendine geleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates gömmek gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Rüyada patates gömmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına inanılır.

Rüyada toprağa patates gömmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada adam öldürmek gömmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bebeği diri diri gömmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, her zaman hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini gömmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada cenazeyi gömmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diri gömmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yüksek diploma alacağına işaret eder.

Rüyada bebeği gömmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments