Rüyada pasta ve tatlı görmek

Rüyada pasta ve tatlı görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, haneye bereket geleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve tatlı gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada tatlı pasta yemek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek tatlı yemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı ve pasta görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işarettir.

Rüyada pasta tatlı görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pasta ve tatlı yemek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada pasta ve tatlı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, eğleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments