Rüyada paskalya çöreği görmek

Rüyada paskalya çöreği görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada paskalya çöreği gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada paskalya çöreği görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada paskalya yemek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada paskalya görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paskalya yumurtası görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalettir.

Rüyada paskalya tavşanı görmek çekilen hasretin biteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada çörek yaptığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cevizli çörek görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çörek yemek iyi geçiminin devam edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments