Rüyada para miktarı görmek

Rüyada para miktarı görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çok dikkat çekeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Rüyada para miktarı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada büyük bir miktarda para görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada para miktarını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada belli miktarda para görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret eder.

Rüyada yüklü miktarda para bulmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, aç kalacağına delalettir.

Rüyada yüksek miktarda para görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük miktarda para almak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada miktarı belli para görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments