Rüyada para borç almak

Rüyada para borç almak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Rüyada para borç almak gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Rüyada arkadaşa borç para vermek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaştan borç para almak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada borç verdiği parayı almak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada borç kağıt para vermek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye borç para vermek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden borç para istemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye borç para vermek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada borç para vermek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments