Rüyada paça ütmek

Rüyada paça ütmek kafasının karışacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada paça ütmek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada kelle paça ütmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada paça ütmek sorunların bu sayede aşılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada koyun kellesi ütmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yırtık paça görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon paça görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kelle paça görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kele paça temizlemek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada paça çorbası görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments