Rüyada özlediğine kavuşmak

Rüyada özlediğine kavuşmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, doğru karar veremeyeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğine kavuşmak gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada özlediğine kavuşmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine kavuşmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye kavuşmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kavuşmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yapacağı planların altüst olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşına kavuşmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments