Rüyada öz dede görmek

Rüyada öz dede görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yüksek bir makamı olacağına inanılır.

Rüyada öz dede gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada öz dedesini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada öz dede görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada öz dayıyı görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada özalı görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada öz oğlunu görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlenen kişiyi görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments