Rüyada oturmuş deve görmek

Rüyada oturmuş deve görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada oturmuş deve gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada deve otlatmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oturan deve görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada oturmuş deve görmek ondan faydalanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Rüyada ahırda deve görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada devenin su içtiğini görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada deve dili görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı deve görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada deve sulamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hoşluk içinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments