Rüyada ot sökmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, adından konuşulur olacağına delalet eder.
Rüyada ot sökmek yeni işlere girişileceğine, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.
Rüyada parke sökmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.
Rüyada kapı kilidi sökmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.
Rüyada çorap sökmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret etmektedir.
Rüyada örgü sökmek çok kötü günler geçireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet eder.
Rüyada çiçek sökmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.
Rüyada fidan sökmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, istemediği halde borçlanacağına delalet etmektedir.
Rüyada yün sökmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.