Rüyada önemli bir kişiyi görmek

Rüyada önemli bir kişiyi görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine tabir olunur.

Rüyada önemli bir kişiyi gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Rüyada önemli bir kişi görmek imkânlarını kaybedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada önemli kişileri görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önemli kişi görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada önemli insan görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli birini öldürmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önemli birinin mezarını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli zat görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments