Rüyada önceden yaşadığın evi görmek

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada önceden yaşadığın evi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek hem de çok üzüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işarettir.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Rüyada önceden oturduğun evi görmek kendisine şifa olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada önceden sevdiği birini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada önceden ölmüş birini canlı görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi önceden görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments