Rüyada önceden görmek

Rüyada önceden görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada önceden gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada bir şeyi önceden görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada önceden ölmüş birine sarılmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada daha önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önceden ölmüş birini canlı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek kötü sözler duyacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada önceden ölmüş birini yıkamak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments