Rüyada onarım yapmak

Rüyada onarım yapmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet eder.

Rüyada onarım yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada onarım yapmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet eder.

Rüyada yerlere kaka yapmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topluluğa konuşma yapmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına delalettir.

Rüyada birinin saçını yapmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sütü yoğurt yapmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada defi hacet yapmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada türlü yemeği yapmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments