Rüyada omuzlara alınmak

Rüyada omuzlara alınmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada omuzlara alınmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada omuzlara alınmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada silahla rehin alınmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada alında çizgi görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada alçıya alınmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tutsak alınmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına inanılır.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açığa alınmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments