Rüyada ölüyü yaşarken görmek

Rüyada ölüyü yaşarken görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, itibarın sarsılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yaşarken gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada yaşayan birini ölüp dirildiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü yaşarken görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan ölüler görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, gelirinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan birini ölmüş görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yaşayan anneyi görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işarettir.

Rüyada yaşayan anneyi ölmüş görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşananları görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments