Rüyada ölüyü diri görüp öpmek

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri görüp sarılmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini diri görüp sarılmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölü kadını diri görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, büyük başarıla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün diri görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü insanın diri görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına inanılır.

Rüyada ölü akrabayı diri görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments