Rüyada ölüye hurma vermek

Rüyada ölüye hurma vermek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye hurma vermek gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada ölü birinden hurma almak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölüden hurma almak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye hurma vermek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu hurma görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta hurma görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dertlerden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada acve hurması görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada büyük hurma yemek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet meyvesi hurma yemek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments